✿Home✿

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

✿Followers✿

✿My Viewer ✿

Tuesday, November 23, 2010

Alhamdulillah Menang Lagi

Lets picture tell u the story...
Alhamdulillah menang lagi GA dari Cinta Craft.....syukur sangat2 pasnih leh la buat aper2...hope tangan dah ok!

Thursday, November 18, 2010

Giveaway~Giffy~

Again I'm joining another GA from blog that I found in CraftZone.... Giffy is helding a GA till 4th December 2010....Sy masuk dalam ONLINE CATEGORY yer....
Hurm tengok blog Giffy nih menarik sungguh...pelbagai craft yang dia hasilkan...yang mengkagumkan dia ada kedai kat Wangsa Maju...bestnyer kan ader kedai sendiri.....Dalam blog dia nih saya suker part DIY Ideas owhhh sgt  menarik....antara idea yang saya ske ialah....



Tak menang tak kisah...tp yang pasti saya sgt ske ader craft member yang mcm Gify nih...leh tukar2 idea kan...:)


Giveaway ~Cinta-Craft~


Lama rasanya tak update blog nih...sibuk sgt dengan 2-3 bender dlm life....so kali nih me nk join Giveaway yang dibuat oleh [Cinta-Craft]

Kalo menang Alhamdulillah pun ok...x menang menambahkan lagi bilangan crafters dlm list me...:)