✿Home✿

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

✿Followers✿

✿My Viewer ✿

Tuesday, March 16, 2010

...::: Ins.P.ra.C.Falisha GIVEAWAY :::...


Kali nih Haja join giveaway dari Falisha. Tarikh tutup giveaway nih 31 Mac 2010. Jom memeriahkan giveaway nih...:)

1♥cottage::.Birthday Giveaway! ♥


I join 1♥cottage::.Birthday Giveaway! ♥ for any one who love to join this giveaway click here!
And I love this pic a lot...and I hope I can get this adorable doll.

..::bIRtHdaY gIvEaWay::.. :L:I:L:L:Y:S:H:O:P:P:E:

Nampaknyer join lagi giveaway nih....heheheh

:L:I:L:L:Y:S:H:O:P:P:E: ader la 1st inspiration for me untuk involve dlm biz craft nih...heheheh sbbnyer kat sini la saya dengan Bieha kongsi beli kain felt...di harap pihak :L:I:L:L:Y:S:H:O:P:P:E: dapat menambahkan lagi produk dengan ader giveaway birthday beliau...bak kata omputih "One year older, one year wiser"

OK buat sesiapa yang nak join nih leh la klik kat Lilly Shoppe tuh yer..:) tarikh tutup dia 11 April 2010

Monday, March 8, 2010

Rozi's Needlework Giveaway

 

Ok..this time kali nih dari Rozi's Needlework lak...hadiahnyer pun menarik nih..haja dah la mmg cari kain2..tp tak tau kat mana yg menarik..since rozi ader buat haja pun berminat nk join mana tau ader rezeki...insyaAllah...

Nih la pilihan hati saya.....
"menjahit nih kalo dah dapat kain yg corak sesuai...otak kreatif dh memilih aper bender yg nk dijahit....mesin dan tangan sama lancar menghasilkan produk yg menarik......macam tuh juga yg saya harapkan dari saya yg baru nk menjahit nih....ditambah lagi kalo bertuah dapat memiliki kain seperti yang di atas tuh"

NurelL’s Craft First Giveaway!

 

kali nih haja join Nurell's Craft First Giveaway lak....hadiah menarik...aduh lawanyer reben2 tuh...:) tarikh tutup dia 25 Mac tau...:)

~ Entry Khas : Sararisa Giveaway ~


Kali nih haja join lak Sararisa Craft punyer giveaway.... harap dapat menang kali nih..boleh dipelbagaikan hadihnyer itu...:) Cepat tau tarikh tutup dia 11 Mac 2010

Wednesday, March 3, 2010

~ Me menang~


Alhamdulillah setelah mengikuti pelbagai giveaway alhamdulillah saya menang....sib baik de'Alya nak bagi hadiah ke 2...:) dapat la Haja merasa huhuhu...sangat tak sangka menang sbnrnyer...:)

Tempat ke 2 pun alhamdulillah kan..:) Hehehehe sengaja nk menempelkan bukti di sini...:))

Terima kasih sekali lagi untuk de'Alya